Frequently Asked Question

Hoe kan ik inloggen op de website
bijgewerkt op een jaar geleden

Om in te loggen op de website dient u een geactiveerd account te hebben.
U kunt een nieuw account registreren via https://www.gergemzwijndrecht.nl/site/Account-aanvragen/

Nadat u het formulier hebt ingevuld, moet het account geactiveerd worden door de GerGemZwijndrecht beheerder.
Dit omdat het gebruik van het ledenportaal alleen voor leden van de kerk is.

Als uw account geactiveerd is, krijgt u hiervan per e-mail bericht.
U kunt nu inloggen met uw e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord.

Een ogenblik geduld!

Een moment geduld alstublieft...